..............Om als keramist praktisch te kunnen werken heb je behoorlijk wat ruimte nodig. Een oven en een grote werktafel maar ook kasten,droogrekken en een glazuurhoek is onmisbaar. Er zijn er maar weinig die zo,n werkplek in een keer kunnen aanschaffen. Hier is tijd, ruimte en geld voor nodig.  Tijdens mijn opleiding heb ik op diverse lokatie,s mogen werken en kunnen ervaren wat prettig en echt nodig is om als keramist te kunnen werken.

Ik ben in de gelukkige omstandigheden dat ik bij mijn woning een werkplek heb kunnen realiseren. Een eigen oven en draaischijf maar ook kasten en vitrine,s. In de toekomst wil ik mijn werkplaats open gaan stellen voor publiek zodat iedereen een indruk krijgt waar en hoe mijn keramiek tot stand komt.

Op deze site worden kleine voorwerpen zoals doosjes, torentjes, beeldjes en sieraden van keramiek te koop aangeboden. Grote werkstukken zijn te bezichtigen op expositie,s en in galerie,s. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden wanneer er expositie,s gehouden worden dan kunt u zich abonneren op mijn nieuwsbrief door een vinkje  te activeren op mijn site.