Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Minuscuul klein doosje.

Klein doosje met blauw glazuur. Het doosje is groot genoeg om twee ringen te bewaren of een ander klein bijzonder object.

€45,00

Handgemaakte keramiek kraal met delftblauw transfer.

ketting met halfedelstenen en handgevormde keramiek kraal. De kraal is voorzien van delftblauw transfer en glazuur. 

€75,00

Torens

De kleine torens zijn verschillend van formaat,kleur en techniek. De torens bestaan uit twee delen en zijn hol zodat ze gebruikt kunnen worden om iets in te bewaren. De eigenaar kan iets toevoegen aan het kunstwerk.

€60,00

Twee doosjes van keramiek.

Twee doosjes van keramiek. Er is rode klei gebruikt. een ervan is gespoten met blauw glazuur. Aan de randen komt de rode klekleur naar voor wat een levendig effect heeft. Bij het andere doosje is structuur aangebracht en is ingewassen met blauw slib en later geglazuurd. Door de vorm passen de doosjes bij elkaar en maken ze een eenheid. De prijs is voor de doosjes samen.

€145,00

Drie keramische doosjes.

Drie doosjes van keramiek. Opgebouwd uit plakken klei. Structuur met ingewassen oxyde en kleipoeders. De structuur is aangebracht met zelf gemaakte en ontwikkelde stempels waardoor er een uniek patroon is ontstaan. De binnenkant van de doosjes is voorzien van een honingkleur geel glazuur.Afgewerkt met goudluster. De doosjes kunnen gebruikt worden voor speciale voorwerpen op bijzondere herinneringen. Het is mogelijk om de doosjes op bestelling te laten maken. In overleg kan er een stempel door mij ontwikkeld worden die ik dan gebruik bij het maken van het doosje. Hierdoor ontstaat er eigen object die uniek is. De prijs van de doosjes zijn per stuk.

€65,00

'Tent toren'

Een doosje van keramiek met de uitstraling van een circus tent! Het object is opgebouwd uit plakken klei en gedeeltelijk beschildert met engobe. Het dak is voorzien van een mat blauw glazuur. Het doosje is meerdere keren gebakken in een electrische oven. Het doosje is bestemd om mooi herinneringen of voorwerpen in te bewaren.

€125,00

Ketting met kraal van handgemaakt keramiek.

Een blikvanger in deze ketting is een grote met de handgevormde kraal. Hij is licht gebogen zodat hij met de vorm van de hals mee loopt. De kraal is voorzien van een beschildering in een rode kleur. Andere kralen die gebruikt zijn bloedkoraal takjes en bergkristal. 

€35,00

Ketting van keramiek.

De ketting bestaat uit zeven verschillende soorten met de hand gemaakte kralen van klei. De kralen zijn niet van voorzien van glazuur waardoor ze poreus zijn. Bij het dragen van de ketting zal hij meer glans krijgen omdat hij in contact met de huid komt. Hoe meer de ketting gedragen zal worden hoe persoonlijker de ketting zal worden.

€39,00

Schaal

Gedraaide schaal van aardewerk. Glazuur: verschillende tinten blauw/grijs. Handvaten met structuur. De buitenkant is glanzend binnenkant mat glazuur. De schaal is meerdere keren gebakken in een electrische oven. Kan in de keuken gebruikt worden maar ook als bijzonder sier object.

€45,00

2 feestelijke box

...................Vrolijke keramische toren met als hoofdkleur geel. De geglazuurde vakverdeling is met de hand opgebracht. Daardoor zijn er mooie vaag in elkaar lopende kleurenlijnen ontsaan. Torens in het landschap zijn vaak een baken een punt van herkenning. Deze toren van keramiek kan een baken in een leefomgeving worden. De eigenaar kan er zelf iets aan toevoegen in de vorm van een brief, een gedicht of een mooie herinnering.                                                                   

€150,00

Klein doosje met deksel

Keramiekdoosje met structuur. Ik gebruik zelf gemaakte stempels die alleen door mij gebruikt worden. Dat maakt mijn werk uniek. Ik bewerk mijn klei met verschillende stempels waardoor er een patroon ontstaat die altijd weer anders is. Wanneer het doosje gebakken is was ik het in met oxyde en pigmenten. Dit herhaal ik verschillende keren. Als laatste glazuur ik het geheel met mat transparant of glanzend glazuur. De binnenkant van het doosje is afgewerkt met een honing geelglazuur. Als laatste gebruik ik goudluster voor wat kleine accenten.

€85,00

Lachende toren

Lachende toren met vlag. Uiteraard kan de toren ook rechtop staan, dan is het een scheve toren. Torens kunnen heel scheef staan maar toch overeind. Deze toren ziet er grappig uit zo in liggende positie. het puntje van de toren is met goudluster bedekt. Verder heeft de keramiek toren structuur die is ingewassen met oxides en pigmenten. Het werk is drie keer gebakken in een electrische oven met oplopende temperatuur. Het geheel is afgedekt met een mat transparant glazuur.

€80,00

Regenboogtoren doosje

.Klein regenboog torendoosje. Het doosgedeelte is uitgevoerd in goudkleurig glazuur. de spits van het doosje heeft regenboogkleuren en loopt in de vorm van een regenboog. De kleuren van de boog hebben allemaal een betekenis. O,a hoop en liefde.

€125,00

Blauwe schaal

Blauwe schaal. Gedraaid aardewerk. Geschikt voor huishoudelijk gebruik.

€30,00

Een toren anders!

Ook een toren maar met een andere uitstraling. De wanden hebben een natuurlijke structuur. De techniek zorgt ervoor dat het een marmer uitstraling heeft. De rode en gele geglazuurde accenten maken het geheel vrolijk. Er is ook een matte engobe gebruikt. Bij het maken van dit doosje zijn veel verschillende technieken gebruikt waardoor je er nooit op uitgekeken raakt. 

€65,00

Geblokt doosje.

Keramiek doosje. Kleuren rood, blauw en geel. Gedeelte is ingewassen met donkere klei. Binnenkant groen glazuur.

€65,00

Groep vrouwen.

Groep marktvrouwen.  Repeterende vormen met uniek aangebrachte structuur in de klei. Afgewerkt met subtiele en warme kleurtonen. Het groepje vrouwen vormt een verhaal. Op een markt word gekocht, gesproken, gegroet. Een markt heeft overal op de wereld een bepaalde sfeer maar allemaal met de zelfde kenmerken. De prijs is per stuk.

€50,00

Handgemaakte kraal met structuur.

Ketting is met de hand geregen. Elke ketting is uniek. De meeste kralen zijn met de hand gemaakt. De grootste kraal heeft structuur en is handmatig ingekleurd. De kralen zijn met verschillende soorten klei gemaakt. De kleinste zwarte kraaltjes komen uit Zuis Afrika.

€45,00

Keramiek doosje

Klein doosje met natuurlijke uitstraling. Er is een fijne structuur gebruikt met op het deksel een  primitief schilddier. De binnenkant is voorzien van een aubergine kleur glazuur met wat goud. 

€55,00

Keramiek schaal

Aardewerk schaal. Blauw glazuur.

€25,00

Rood-blauw torendoosje.

In de blauwe wanden zit een lichte structuur. Het is heel minimalistisch ontwerp maar wel overduidelijk een toren....met vlag. De combinatie van het rode en blauwe glazuur is altijd succesvol bij mijn torens. De inhoud die de koper zelf mag bepalen maakt het een bijzonder en uniek kunstwerkje.

€70,00

stoere vrouwen in kar

..................................detail van vrouwen in voertuig. De kar is opgebouwd uit plakken klei en de vrouwfiguren hand gevormd.. De kar heeft een fijne structuur en is voorzien van wielen met een oud Hollands bloemen motief. Aan de randen van de wielen zit een fijn randje goudluster. Het geheel heeft een hilarische uitstraling. Het is een uniek object waar veel aandacht is gegeven aan details. Zelfs de schroefjes in de wielen zijn speciaal voor dit object gemaakt.  

€220,00

Twee delig doosje met deksels.

Het object is gemaakt van rode klei en bestaat uit drie delen. Wanneer je de delen op elkaar stapelt ontstaat de doos. Het ontwerp heeft de vormgeving van een huis maar dan zonder ramen en deuren dit geeft het geheel een "gesloten" indruk.  Het geslotenen kan iets toevoegen aan het het object. Iets wat je veilig op wil bergen. Het mag er zijn, het is geaccepteerd maar wel veilig in de doos. De verticale strepen zijn van blauw glanzend glazuur in combinatie met de rode natuurlijke klei-kleur.                  

€165,00

Zeegroen.

Handgevormd keramiek. De rokken zijn voorzien van stoffig goudglazuur en hebben onderaan structuur. De plooien zijn met de hand gemodelleerd. 

€250,00

Feest.

Doos opgebouwd uit plakken klei. Het deksel heeft een schitterend blauw glazuur  met hier en daar een klein goud spikkeltje. De doos zelf heeft een structuur wat het effect heeft  van graniet. Deze is met een kobalt kleur ingewassen met hier een daar een goud spikkeltje. De geel met rode onderrand geeft een feestelijke uitstraling zeker met de vlag in het deksel. De binnenkant is bijna nog mooier die, is voorzien van een glanzend honing geel glazuur.

€150,00