Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Drie keramische doosjes.

Drie doosjes van keramiek. Opgebouwd uit plakken klei. Structuur met ingewassen oxyde en kleipoeders. De structuur is aangebracht met zelf gemaakte en ontwikkelde stempels waardoor er een uniek patroon is ontstaan. De binnenkant van de doosjes is voorzien van een honing kleur geel glazuur.Afgewerkt met goudluster. De doosjes kunnen gebruikt worden voor speciale voorwerpen op bijzondere herinneringen. Het is mogelijk om de doosjes op bestelling te laten maken. In overleg kan er een stempel door mij ontwikkeld worden die ik dan gebruik bij het maken van het doosje. Hierdoor ontstaat er eigen object die uniek is. De prijs van de doosjes is per stuk.

€95,00

Jaspis ketting

Ketting van jaspis tubes met kleine tussenkraal. Mooie warme kleuren bruin, zwart en klein tipje rood. 

€50,00

Toren doosje

Mooi torendoosje. 

€75,00

Vrouw in het blauw

Keramiek beeldje. Handgevormd. Het vrouwenbeeldje heeft een serene uitstraling. De zachte blauwe kleur met de hand gedecoreerde bloemen in de jurk zijn uniek.  De bloemen zijn aangebracht met een door mij zelf gemaakte stempel. Er zijn kleine gouden accenten aangebracht. Het geheel is diverse keren gestookt in een electrische oven.

€115,00

Vrouw met parelmoerluster

Handgevormd vrouwenbeeldje. Uitgevoerd in wit sinterengobe en parelmoer luster. Het geheel is meerdere keren gebakken in een electrische oven met als laatste stook de parelmoerluster. Doordat de kleuren op elkaar afgestemd zijn heeft het beeldje een rustige uitstraling.

€110,00

Aardewerk schaal.

Groene aardewerk schaal. Er zijn verschillende tinten groen gebruikt waardoor er een levendige schaal is ontstaan. De kleine handvaten maken het geheel af. Geschikt voor huishoudelijk gebruik.

€45,00

Ketting met kraal van handgemaakt keramiek.

Een blikvanger in deze ketting is een grote met de handgevormde kraal. Hij is licht gebogen zodat hij met de vorm van de hals mee loopt. De kraal is voorzien van een beschildering in een rode kleur. Andere kralen die gebruikt zijn bloedkoraal takjes en bergkristal. 

€45,00

Ketting van keramiek.

De ketting bestaat uit zeven verschillende soorten met de hand gemaakte kralen van klei. De kralen zijn niet van voorzien van glazuur waardoor ze poreus zijn. Bij het dragen van de ketting zal hij meer glans krijgen omdat hij in contact met de huid komt. Hoe meer de ketting gedragen zal worden hoe persoonlijker de ketting zal worden.

€50,00

Schaal

Gedraaide schaal van aardewerk. Glazuur: verschillende tinten blauw/grijs. Handvaten met structuur. De buitenkant is glanzend binnenkant mat glazuur. De schaal is meerdere keren gebakken in een electrische oven. Kan in de keuken gebruikt worden maar ook als bijzonder sier object.

€65,00

'Tent toren'

Een doosje van keramiek met de uitstraling van een circus tent! Het object is opgebouwd uit plakken klei en gedeeltelijk beschildert met engobe. Het dak is voorzien van een mat blauw glazuur. Het doosje is meerdere keren gebakken in een electrische oven. Het doosje is bestemd om mooi herinneringen of voorwerpen in te bewaren.

€125,00

Torentje in blauw en rood.

Torentje in de kleuren blauw en rood. Er is voor de afwerking glazuur en slib gebruikt. In de slibrand is een decoratie gekrast en voorzien van transparant glazuur. Het torentje is een klein doosje met een deksel wat gebruikt kan worden voor kleine geheimen of bijzondere herinneringen.

€75,00

2 feestelijke box

...................Vrolijke keramische box met als hoofdkleur geel. De geglazuurde vakverdeling is met de hand opgebracht. Daardoor zijn er mooie vaag in elkaar lopende kleurenlijnen ontsaan.                                                                    

€200,00

groep torens in het blauw

Groep doosjes voorzien van torens. Er is gewerkt met leer harde kleiplaten, sommige zijn voorzien van structuur. Door het gebruik van dezelfde glazuur is er een eenheid ontstaan. Toch zijn ze allemaal verschillend door hoogte en opbouw. De donkere tinten (blauw en rood) geven ze een stoere uitstraling. Voor de maaktser is het spannend om te weten dat de toeschouwer ook iets toe kan voegen. De inhoud van het doosje..... waardoor het voor de bezitter iets persoonlijks krijgt. alleen de twee voorste torens zijn nog te koop. De prijs is per stuk.

€95,00

Bronskleurig doosje,

...........bronskleurig geglazuurde doos. De buitenkant is voorzien van veel structuur wat tot de verbeelding spreekt. Binnenkant goudgeel glazuur. 

€200,00

Handgemaakte keramiek kraal met delftblauw transfer.

ketting met halfedelstenen en handgevormde keramiek kraal. De kraal is voorzien van delftblauw transfer en glazuur. 

€75,00

Torens

De kleine torens zijn verschillend van formaat,kleur en techniek. De torens bestaan uit twee delen en zijn hol zodat ze gebruikt kunnen worden om iets in te bewaren. De eigenaar kan iets toevoegen aan het kunstwerk.

€60,00