Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Geblokt doosje.

Keramiek doosje. Kleuren rood, blauw en geel. Gedeelte is ingewassen met donkere klei. Binnenkant groen glazuur.

€65,00

'Tent toren'

Een doosje van keramiek met de uitstraling van een circus tent! Het object is opgebouwd uit plakken klei en gedeeltelijk beschildert met engobe. Het dak is voorzien van een mat blauw glazuur. Het doosje is meerdere keren gebakken in een electrische oven. Het doosje is bestemd om mooi herinneringen of voorwerpen in te bewaren.

€125,00

Twee delig doosje met deksels.

Het object is gemaakt van rode klei en bestaat uit drie delen. Wanneer je de delen op elkaar stapelt ontstaat de doos. Het ontwerp heeft de vormgeving van een huis maar dan zonder ramen en deuren dit geeft het geheel een "gesloten" indruk.  Het geslotenen kan iets toevoegen aan het het object. Iets wat je veilig op wil bergen. Het mag er zijn, het is geaccepteerd maar wel veilig in de doos. De verticale strepen zijn van blauw glanzend glazuur in combinatie met de rode natuurlijke klei-kleur.                  

€165,00

Twee doosjes van keramiek.

Twee doosjes van keramiek. Er is rode klei gebruikt. een ervan is gespoten met blauw mat glazuur. Aan de randen komt de rode klekleur naar voor wat een levendig effect heeft. Bij het andere doosje is structuur aangebracht en geglazuurd met een regenboog luster glazuur. De twee doosjes die een geheel vormen staat voor tegenstellingen. Licht en donker. Glans en mat. Glad en structuur. Licht en donker. Deze tegenstellingen zijn vaak in mijn werk terug te vinden. Niet alleen in mijn werk maar ook in het leven.

€185,00

Feest.

Doos opgebouwd uit plakken klei. Het deksel heeft een schitterend blauw glazuur  met hier en daar een klein goud spikkeltje. De doos zelf heeft een structuur wat het effect heeft  van graniet. Deze is met een kobalt kleur ingewassen met hier een daar een goud spikkeltje. De geel met rode onderrand geeft een feestelijke uitstraling zeker met de vlag in het deksel. De binnenkant is bijna nog mooier die, is voorzien van een glanzend honing geel glazuur.

€150,00

Schaal

Gedraaide schaal van aardewerk. Glazuur: verschillende tinten blauw/grijs. Handvaten met structuur. De buitenkant is glanzend binnenkant mat glazuur. De schaal is meerdere keren gebakken in een electrische oven. Kan in de keuken gebruikt worden maar ook als bijzonder sier object.

€45,00

Doosje met zeelandschap

Keramisch doosje met zeegroen golvend deksel. Binnenkant zandgeel glazuur. Het doosje is gedecoreerd met oxyde,s en ingekrast zodat er een abstract strand landschap is ontstaan. Door meerdere lagen te bewerken en subtiel met mat transparant glazuur af te werken is er een mooi geheel ontstaan in combinatie met het zeegroen geglazuurde deksel. Het kleine vlaggetje maakt het geheel af.

€175,00

Blauwe schaal

Blauwe schaal. Gedraaid aardewerk. Geschikt voor huishoudelijk gebruik.

€30,00

Keramiek doosje

Klein doosje met natuurlijke uitstraling. Er is een fijne structuur gebruikt met op het deksel een  primitief schilddier. De binnenkant is voorzien van een aubergine kleur glazuur met wat goud. 

€65,00

Keramiek schaal

Aardewerk schaal. Blauw glazuur.

€25,00

Doosje van keramiek.

Keramiek doosje voorzien van blauw glazuur. Meerdere keren gestookt in een electrische oven. Het doosje is met de hand gevormd en opgebouwd uit plakjes klei.  Het sierlijke handgreepje op het deksel en de kleine voetjes zorgen voor een elegant voorwerp. Het doosje kan o,a gebruikt worden om iets speciaals in te bewaren of als aandenken aan een speciaal iemand.    

€75,00