Ik heb door de jaren heen al vele vrouwen beelden gemaakt. Allemaal met hun eigen verhaal................en ze hebben allemaal hun eigen weg gevonden.

uit 2011 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Vier buste,s kerstvrouwen.

2018

Vier keramiek kerstvrouwen. Buste,s. Twee wit en twee roodglazuur. hand gevormd. de prijs is 50 Euro per stuk per buste.    

Amazona

2017

Vrouw op speelgoed paard met wielen. Humoristisch beeld van een vrouw met cape wat op een speelgoed paard zit.

Groep buste,s

2017

Groep van vijf buste,s. Keramiek handgevormd en voorzien van glazuur. Verkocht.

Groep mensen?

2017

Is het een groep mensen? Wat hebben ze met elkaar gemeen? En de vogels......

Groep vrouwen.

2017

Groep marktvrouwen.  Repeterende vormen met uniek aangebrachte structuur in de klei. Afgewerkt met subtiele en warme kleurtonen. Het groepje vrouwen vormt een verhaal. Op een markt word gekocht, gesproken, gegroet. Een markt heeft overal op de wereld een bepaalde sfeer maar allemaal met de zelfde kenmerken. De prijs is per stuk.

Zeegroen.

2017

Handgevormd keramiek. De rokken zijn voorzien van stoffig goudglazuur en hebben onderaan structuur. De plooien zijn met de hand gemodelleerd. 

Lea

2016

Samengestelde  techniek. Handgevormd vrouwenbeeld op tweedelig ijzerwerk. Het beeld staat op een ijzerenrok die geplaatst kan worden op een sokkel. De sokkel is bewerkt met berkentakken. Deze combinatie zorgt ervoor dat het beeld op meerdere manieren te etaleren is. Op ijzerenrok in huis en buiten met de berkentakken.   

Party!

2016

Vijf vrouwen in het blauw! . Handgevormd beeld. Gebakken in een electrische oven. Afgewerkt met blauw glazuur.verkocht        

Cato

2017

"Cato"  Handgevormd aardewerk. Zij is onderdeel van een serie van vijf vrouwen. Het beeld is ingewassen met verschillende oxyde's en licht gespoten met een mat transparant glazuur. Voor het hoofddeksel is een jeansblauw glazuur gebruikt. De hoed is tevens voorzien van structuur wat goed tot uitdrukking komt door het glazuur. Het beeld is electrisch gestookt op 1080graden. Verkocht.

.....de overwinning......

2017

...............strijdbare, sterke vrouwen. Uit een serie "vrouwen en voertuigen" De kar is voorzien van structuur en een regenboog luster glazuur. In tegenstelling de wielen met "old dutch flowers"en een randje goudluster.  De uitdrukking van  sterk en strijdbaar is op het gezicht van de vrouwen af te lezen. Dit werkstuk  is uit een serie van drie. Verkocht

'de overwinning'

2017

..................uit de serie "DE OVERWINNING"..... De strijdwagens met stoere vrouwen aan het roer spreekt tot de verbeelding.Waar komen ze vandaan en hebben ze het volbracht? Zo te zien wel. De strijdwagens zijn voorzien van structuur in de klei en een mooi regenboogluster glazuur. de vrouwfiguren zijn ingewassen met oxyde's en de hoofddeksels met blauwglazuur.De wielen van de strijdwagens laten zien waar ze vandaan komen en is vrouwelijk.Oud Hollandse bloem motieven en een goudluster randje maken het af. Verkocht.  

Donna

2017

Vrouw met doek. .......     " DONNA "                                                                         Handgevormd aardewerk voorzien van jeansblauw glazuur en gestookt in een electrische oven op 1080 graden.De doek is voorzien van structuur gemaakt met eigen stempels en rollen. De "jurk" oogt transparant en vrouwelijk. De techniek die ik hiervoor hebt gebruikt is het inwassen van een oxyde Dit beeld is onderdeel van vijf vrouwen beelden. Verkocht.

kus

2017

DE KUS. Twee kussende meiden met pure Hollandse uitstraling. Ze zijn uitgevoerd met een kapje van Hollands blauwe bloemen en goudluster. De uitdagende vuurrode lippen bezegelen de lol en de liefde!  De beeldjes zijn handgevormd en meerdere keren in een electrische oven gebakken. Een klein randje echte goudluster maakt het geheel af. De beeldjes worden per twee stuks verkocht. 195euro per set. Verkocht.

meiden met plezier

2017

groep vrouwen.verkocht.

Shara

2017

............................Shara.......Onderdeel van een groep van vijf vrouwen. Het gewei. Lux neergezet met goudluster.

stoere vrouwen in kar

2017

..................................detail van vrouwen in voertuig. De kar is opgebouwd uit plakken klei en de vrouwfiguren hand gevormd.. De kar heeft een fijne structuur en is voorzien van wielen met een oud Hollands bloemen motief. Aan de randen van de wielen zit een fijn randje goudluster. Het geheel heeft een hilarische uitstraling. Het is een uniek object waar veel aandacht is gegeven aan details. Zelfs de schroefjes in de wielen zijn speciaal voor dit object gemaakt. Verkocht  

vrouw met hoed van parelmoer

2017

vrouwen buste met hoed van parelmoer luster.

Floor

2012

Floor.......................maakt deel uit van een groep van vijf vrouwen. Hoed is bewerkt en voorzien van blauw glazuur.

Twee vrouwen beelden met goud luster.

2011

Twee in keramiek uitgevoerde vrouwen beelden. De eenvoudige vormgeving is onder geschikt bij de rijk gedecoreerde kleding. De zelf ontwikkelde techniek om de klei te bewerken geeft de beelden een eigen gezicht. De geglazuurde details in combinatie met de goudluster hebben een warme uitstraling. Verkocht

Vrouwen beelden in zeegroen glazuur.

2011

Twee vrouw figuren.  Een deel van de objecten is ingekrast en ingewassen met koperoxyde. Nadat ze voor een tweede keer gebakken zijn is de koperoxyde gespoten met een transparant glazuur. Voor de overige delen is een zeegroen glazuur gebruikt. Verkocht.